fbpx

R&B LEGENDS | ZATERDAG 12 NOVEMBER 2022

CLUB CLASSIC EVENTS 25TH YEAR ANNIVERSARY

AMSTERDAM

 

Legends! Wat een legendarisch stijf uitverkochte editie hebben wij met z’n allen achter de rug afgelopen zaterdag 10 september. Wauw wat hebben wij genoten van jullie en hopen dat het gevoel wederzijds was.

Maar er is er één jarig dit jaar en wie jarig is trakteert. Zaterdag 12 november viert Club Classic Events haar 25-jarig jubileum en dat gaan wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We pakken groots uit met maar liefst drie concepten op één avond:  R&B Legends – Caribbean Legends & Oldskool Legends. Bereid je voor op een avond vol verassingen, traktaties en overweldigende entertainment (SURPRICE!!)zoals je van ons gewend bent.

Lees verder

𝐂𝐋𝐔𝐁 𝐂𝐋𝐀𝐒𝐒𝐈𝐂 𝐍𝐈𝐆𝐇𝐓 | 𝐕𝐑𝐈𝐉𝐃𝐀𝐆 𝟐𝟖 𝐎𝐊𝐓𝐎𝐁𝐄𝐑 | 𝐀𝐌𝐒𝐓𝐄𝐑𝐃𝐀𝐌

𝔻𝕀𝕊ℂ𝕆 ◆ 𝔻𝔸ℕℂ𝔼ℂ𝕃𝔸𝕊𝕊𝕀ℂ ◆ ℕ𝔼𝕎 𝕁𝔸ℂ𝕂 𝕊𝕎𝕀ℕ𝔾 ◆ 𝔸ℕ𝔻 𝕄𝕆ℝ𝔼!!

Legends!! na een onvergetelijke wederom uitverkochte R&B Legends, gaan wij jullie niet maanden laten wachten tot de volgende legendarische avond! Vrijdag 28 oktober 2022 opent een nieuwe locatie in Amsterdam haar deuren voor Club Classic Night. Bereid je voor op  een echte, ouderwets Oldskool avond met de beste Disco, Danceclassics, New Jack Swing and More!! Voor de 30-plussers.

De Early Birds staan inmiddels online, dus doe er je voordeel mee nu het nog kan. Let op we hebben maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Locatie (in Amsterdam) maken wij binnenkort bekend.

Club Classic Events est. 1997 👑 25 jarig jubileum 👑

★Datum: vrijdag 28 oktober 2022

★Locatie: Maken wij binnenkort bekend.

★Aanvang: 22:00 t/m 04:00 uur

★Early Bird : € 15,-

★Tickets: www.club-classic.nl/tickets

★Tickets: https://eventix.shop/yag9q7xd

★Website: www.club-classic.nl

★Insta: clubclassic

★Like our Facebook page: facebook.com/clubclassic.nl

Facebook IconYouTube IconTwitter IconVisit Our InstagramVisit Our InstagramVisit Our Instagram