CLUB CLASSIC EVENTS 26 YEAR ANNIVERSARY

ZATERDAG 30 SEPTEMBER 2023

R&B LEGENDS | VRIJDAG 29 DECEMBER 2023
THE LAST DANCE OF 2023 | THE OLDSKOOL EDITION

Legends wat zijn we bevoorrecht om deel uit te maken van het grootste, gezelligste maar vooral volwassen R&B Oldskool familie van Nederland. Wat een waanzinnig jaar hebben we met zijn allen wederom achter de rug. Vier uitverkochte edities op rij, met als klap op de vuurpijl het 26-jarig jubileum van Club Classic Events met maar liefst 1.700 aanwezige legends . Maar het jaar komt tot zijn eind en dat gaan we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. 

Lees verder

Want traditiegetrouw dansen wij samen het jaar uit tijdens The Last Dance of 2023.  En dit jaar staat het geheel in het teken van de R&B Oldskool editie. We gaan terug naar de 80’s. 90’s & 00’s dus verwacht heerlijke hitjes van Keith Sweat, Bell Biv DeVoe afgewisseld met Jarule, Ashanti, Next en vele andere R&B Legends. Vergeet vooral je dansschoenen niet.

Locatie
Vrijdag 29 december 2023 opent Het IJLAND te Amsterdam haar deuren voor The Last Dance of 2023. Het IJLAND is de voormalige Undercurrent in Amsterdam Noord waar wij meerdere uitverkochte edities hebben gehad in het verleden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rond de locatie, en een prachtige overdekt Lounge ruimte met Soulfood om even bij te komen.

Leeftijd, Dresscode & Muziekstijlen
R&B Legends is toegankelijk vanaf 28 jaar. De dresscode voor de avond is DRESS TO IMPRESS (GEEN JEANS, PETJES). Er zal geen uitzondering worden gemaakt op de kledingvoorschriften en leeftijdgrens.

Area I : R&B Legends met de beste R&B deejays van Nederland.
Area II: Caribbean Legends met de heetste Salsa, Soca, Dancehall en Reggaeton.
Area III:  Lounge Area

Belangrijke informatie
Alle voorgaande edities waren stijf uitverkocht, de afgelopen edities hebben we veel Legends moeten teleurstellen dus wacht niet op het laatste moment voor het bemachtigen van jouw ticket want uitverkocht=uitverkocht.

The Legends goes Oldskool, See you @ the last dance of 2023

★ Datum: vrijdag 29 december 2023

★ Locatie: IJLAND

★ Adres: : Tt. Vasumweg 171, 1033 SG Amsterdam

★ Tijd: 22:00 uur t/m 05:00 uur (toegang tot 03:30 uur)

★ Parkeergelegenheid gratis rondom IJLAND

★ Tickets: https://www.club-classic.nl/tickets/

★ Online shop: https://eventix.shop/yag9q7xd

★ Website: www.club-classic.nl

★ Insta: clubclassic

★ Facebook: www.facebook.com/clubclassic.nl

★ Snapchat: https://t.snapchat.com/bFYrZnAT

★ Info Tel & WhatsApp: 06-14915133

Facebook IconYouTube IconTwitter IconVisit Our InstagramVisit Our InstagramVisit Our Instagram