fbpx

𝑺𝑼𝑵𝑫𝑨𝒀𝑺! ☀ 𝑱𝑶𝑼𝑾 𝑨𝑭𝑺𝑳𝑼𝑰𝑻𝑰𝑵𝑮 𝑽𝑨𝑵 𝑯𝑬𝑻 𝑾𝑬𝑬𝑲𝑬𝑵𝑫 ☀

𝑺𝒖𝒏𝒅𝒂𝒚𝒆𝒓𝒔, de start van Sundays! was een groot succes met een uitverkochte bezetting. Ondanks alle beperkingen waar wij met zijn allen in leven momenteel doen wij onze uiterste best het positieve Caribische gevoel binnen de RIVM maatregelen dichter bij huis te brengen. Sundays! is de ideale gelegenheid om met jouw vrienden, vriendinnen, kennissen en/of familieleden bij te praten en te socializen onder het genot van een frisse drankje, hapje en een positieve muzikale overdosis aan R&B, Oldskool & Caribbean hitjes.

Lees verder

𝑺𝑼𝑵𝑫𝑨𝒀𝑺! 𝗜𝘀 𝘁𝗵𝗲 𝗽𝗹𝗮𝗰𝗲 𝘁𝗼 𝗯𝗲 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘇𝗼𝗺𝗲𝗿! Vanaf 17:00 uur ben je van harte welkom. De ideale zetting om jouw weekend gezellig af te sluiten.

Voor een sfeerimpressie bekijk de foto’s van de uitverkochte editie van Sundays! in onze gallery: https://www.club-classic.nl/gallery/

🎶 𝗠𝗨𝗭𝗜𝗘𝗞 🎶
Wij zorgen dat onze superster dj’s van Nederlands grootste en succesvolste R&B evenement “R&B LEGEND” aanwezig zijn zodat jij als bezoeker qua muziek niks te kort komt.

☢ 𝗖𝗢𝗩𝗜𝗗-𝟭𝟵 ☢
We houden ons netjes aan alle regels van het RIVM en gaan ervan uit dat alle bezoekers de 1.5 meter van elkaar respecteren. De afgelopen weken is er veel verwarring ontstaan dat de bezoekers de mogelijkheid hebben om aan tafel te dansen! Helaas is dat niet meer het geval daar de Gemeente Amsterdam vorige week jl. naar aanleiding van de tweede golf (corona) zijn maatregelen heeft verscherpt voor Horeca Amsterdam, hierdoor mag er niet meer gedanst worden aan tafel helaas. Maar vanuit onze organisatorische oogpunt begrijpen wij maar al tegoed dat het niet altijd haalbaar is want het dansen en sjansen zit nou eenmaal in onze systeem 💃.

✉ 𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦 ✉

Let op!! vanwege beperkte zitplaatsen op 1,5 meter dien je vooraf te reserveren vanaf € 5,- (ex fee) per persoon. Inloop reserveringen vanaf 17:00 t/m 21:00.Er is geen annulering mogelijk voor dit evenement.

★ Datums : zondag 16, 23, 30 augustus 2020
★ Locatie: Club Atelier, Anthony Fokkerweg 3, 1059 CM Amsterdam
★ Tijd: 17:00 uur t/m 00:00 uur (inloop t/m 21:00 uur)
★ Gratis parkeergelegenheid

★ Tickets: www.club-classic.nl / www.eventbrite.nl
★ Online:https://www.eventbrite.nl/e/tickets-sundays-114794982884
★ Website: www.club-classic.nl
★ Insta: clubclassic
★ Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/1843048929170651/
★ Facebook: www.facebook.com/clubclassic.nl
★ Info Tel & Whatsapp: 06-14915133

☛ 𝐕𝐄𝐑𝐕𝐎𝐄𝐑 𝐀𝐔𝐓𝐎/𝐌𝐄𝐓𝐑𝐎 ☚
Met de auto neem je afslag S107 (knooppunt de Nieuwe Meer) Ring A10 Amsterdam en je bent er binnen 3 minuten. Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Met de Metro stap je in de lijn 50 of 51 tot de halte Henk Sneevlietweg, na 5 minuten lopen ben je gearriveerd.

☀ 𝓨𝓸𝓾𝓻 𝓢𝓾𝓷𝓭𝓪𝔂𝓼 𝓦𝓲𝓵𝓵 𝓝𝓮𝓿𝓮𝓻 𝓑𝓮 𝓣𝓱𝓮 𝓢𝓪𝓶𝓮🌙

Facebook IconYouTube IconTwitter IconVisit Our InstagramVisit Our InstagramVisit Our Instagram